Θέλεις να φροντίσεις το ταλαιπωρημένο σου δέρμα και να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου;

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να απαλλαγείς από ενοχλητικά σημάδια, ρυτίδες και ουλές;

Οι παρακάτω θεραπείες προσώπου είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις τη φρέσκια και υγιή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσουν.

Μεσοθεραπεία

Ξεκινάμε με τη μεσοθεραπεία προσώπου, ματιών, λαιμού και ντεκολτέ με nanosoft, η οποία έρχεται να χαρίσει λάμψη και σύσφιξη στην επιδερμίδα σου. Αυτή η εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία έχει αντιγηραντική δράση, ενισχύοντας την αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας και προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, ενώ η εφαρμογή της συμβάλλει και στην βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.

Χημικό peeling

Άλλη μια θεραπεία που αξίζει να δοκιμάσεις είναι το χημικό peeling που αφαιρεί τα νεκρά και κατεστραμμένα κύτταρα από την επιδερμίδα, συμβάλλοντας παράλληλα στην αναγέννηση και την αναζωογόνηση του προσώπου. Το χημικό peeling χρησιμοποιείται επίσης ενάντια σε ρυτίδες, κηλίδες, πανάδες, ουλές και δυσχρωμίες, προσφέροντας λαμπερό τόνο και ομοιόμορφη υφή και όψη στην επιδερμίδα.

Skin boosters

Εμπλουτισμένα με μικρή ποσότητα από υαλουρονικό οξύ, τα skin boosters προσφέρουν λάμψη, σύσφιξη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου. Πρόκειται για μια ενέσιμη αλλά ανώδυνη θεραπεία που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες και προσφέρει τη σφριγηλότητα που λείπει από ένα θαμπό και ταλαιπωρημένο δέρμα.

Προκειμένου να φροντίσεις την επιδερμίδα σου και να χαρείς τα οφέλη που προσφέρουν όλες οι παραπάνω θεραπείες, χρειάζεσαι έναν εξειδικευμένο γιατρό που χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνικές και πιστοποιημένα υλικά για ένα ασφαλές αποτέλεσμα.

Η Μαρία Τσικελούδη είναι δερματολόγος στη Θεσσαλονίκη με μακρά εμπειρία στην εφαρμογή αντίστοιχων θεραπειών. Επικοινώνησε άμεσα με τη γιατρό για να μάθεις ποια θεραπεία ανταποκρίνεται καλύτερα στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σου και να χαράξετε από κοινού το κατάλληλο θεραπευτικό πλάνο που θα χαρίσει ζωντάνια, λάμψη και ενυδάτωση στο δέρμα σου.