Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το δέρμα εκτίθεται για ώρες στον ήλιο, τη θάλασσα και την άμμο, ενώ το μακιγιάζ και η ζέστη αυξάνουν τη λιπαρότητα και φράζουν τους πόρους. Γι’ αυτό και μετά την πάροδο της καλοκαιρινής περιόδου, η επιδερμίδα σου χρειάζεται παραπάνω φροντίδα για να ανακτήσει τη χαμένη της φρεσκάδα και λάμψη.

Πώς μπορείς λοιπόν να φροντίσεις την επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές;

Fractional laser για rejuvenation

Η θεραπεία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του fractional laser προσφέρει σύσφιξη και ανάπλαση, δηλαδή αυτό ακριβώς που χρειάζεται το δέρμα σου μετά την ταλαιπωρία των καλοκαιρινών διακοπών.

Θεραπεία με υδροδερμοαπόξεση για ένα λείο και καθαρό δέρμα

Μια θεραπεία με υδροδερμοαπόξεση αφαιρεί από την επιδερμίδα την περίσσεια ποσότητα σμήγματος, λιπαρότητας και νεκρών κυττάρων, αφήνοντας το δέρμα λείο, καθαρό και πιο λαμπερό από ποτέ. Συγχρόνως, με ειδικές βιταμίνες και μάσκες που χρησιμοποιούνται, προσφέρεται βαθιά ενυδατωση.

Μεσοθεραπεία, skin boosters & μάσκες ενυδάτωσης για την καταπολέμηση της ξηρότητας

Η ξηρή επιδερμίδα με θαμπή και κουρασμένη όψη είναι συχνό φαινόμενο μετά τις διακοπές. Η μεσοθεραπεία αλλά και οι μάσκες ενυδάτωσης προσφέρουν στο δέρμα σου βαθιά ενυδάτωση και λάμψη, ενώ τα skin boosters διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που εγγυώνται υγιή και λαμπερή όψη.

Peeling λάμψης για ένα υγιές δέρμα που ακτινοβολεί

Τέλος, μια ακόμη επιλογή που θα ολοκληρώσει το after-summer retreat σου είναι το peeling. Χάρη στη σύσταση και τα ευεργετικά συστατικά του το peeling αναζωογονεί την επιδερμίδα και επαναφέρει τη χαμένη της ζωντάνια.

Η δερματολόγος Μαρία Τσικελούδη προσφέρει όλες τις παραπάνω εναλλακτικές σ’ έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο όπου όλες οι θεραπείες διενεργούνται με προσοχή και σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Επικοινώνησε σήμερα κιόλας με τη δερματολόγο προκειμένου να μάθεις ποια θεραπεία ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του δικού σου δέρματος και να δημιουργήσεις το κατάλληλο πλάνο για το απόλυτο after-summer retreat.