Η τριχοφυΐα αποτελεί ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα που ταλαιπωρεί γυναίκες και άντρες, ενώ όσο οι καλοκαιρινοί μήνες πλησιάζουν η ανάγκη για αποτελεσματική αποτρίχωση γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη αποτελεί την πλέον διαδεδομένη και αποτελεσματική λύση κατά της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, καθώς στοχεύει αρχικά στη μείωση της πυκνότητας της τρίχας και σταδιακά στην πλήρη εξαφάνισή της.

Ποια οφέλη προσφέρει η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη;

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της αποτρίχωσης με laser Αλεξανδρίτη είναι το γεγονός ότι προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο, ασφάλεια, και μέγιστη ακρίβεια. Κάθε συνεδρία απαιτεί ελάχιστη ώρα, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράλληλα, οι τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο έχουν βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις συνθήκες, επιτρέποντας την εφαρμογή laser σε όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Γιατί να προτιμήσετε την αποτρίχωση laser;

Η αποτρίχωση laser είναι μια σύγχρονη διαδικασία που απομακρύνει την τρίχα από την ρίζα της και μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε πρόσωπο, όσο και σε σώμα. Σε αντίθεση με τις δύσκολες, επίπονες, και μη αποτελεσματικές συμβατικές μεθόδους, όπως το ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί ή η χρήση αποτριχωτικών κρεμών, το laser προσφέρει ανώδυνα και γρήγορα αποτελέσματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, εγκαύματα ή προβλήματα όπως η θυλακίτιδα στην επιδερμίδα σας.

Αποτρίχωση laser με μηχανήματα τελευταίας γενιάς

Η ιατρός Μαρία Τσικελούδη διαθέτει δερματολογικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη εξοπλισμένο με το υπερσύγχρονο μηχάνημα laser Clarity II της εταιρείας Lutronic. Πρόκειται για μια προηγμένη πλατφόρμα, η οποία προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα κατά της τριχοφυΐας, ενώ δρα και ενάντια των ευρυαγγειών και των κηλίδων στο δέρμα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας, ενώ η εμπειρία της ιατρού και ο άριστα διαμορφωμένος χώρος του ιατρείου εγγυώνται ασφαλή αποτελέσματα.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με τη δερματολόγο και υποδεχτείτε το καλοκαίρι πλήρως απαλλαγμένοι από την ενοχλητική τριχοφυΐα!