Ένα σφριγηλό και γυμνασμένο σώμα είναι το όνειρο κάθε γυναίκας αλλά και άντρα. Ιδιαίτερα τώρα που η καλοκαιρινή περίοδος πλησιάζει, η ανάγκη για σύσφιξη και γράμμωση γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Υπάρχει όμως τρόπος να αποκτήσετε αυτό το ονειρεμένο κορμί εύκολα και γρήγορα χωρίς εντατική άσκηση;

Η απάντηση είναι ναι και η λύση έρχεται από ένα επαναστατικό μηχάνημα που ακούει στο όνομα Renasculpt FE60.

Τι είναι το Renasculpt FE60 και πώς μπορεί να σας βοηθήσει;

Το Renasculpt FE60 είναι ένα καινοτόμο μηχάνημα τελευταίας γενιάς, το οποίο προφέρει μια μη επεμβατική θεραπεία για μυϊκή σύσφιξη και απώλεια λίπους. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή λύση που εγγυάται άμεσα ορατά αποτελέσματα χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση αφού αφήνει την αίσθηση έντονου μασάζ.

Οι συνεδρίες με αυτό το προηγμένο τεχνολογικά μηχάνημα διαρκούν περίπου 30 λεπτά. Κάθε συνεδρία ισοδυναμεί με 5.5 ώρες γυμναστικής και 50.000 μυϊκές συσπάσεις, συμβάλλοντας στη μείωση λίπους, στη μυϊκή ενδυνάμωση, στη μείωση της κυτταρίτιδας, καθώς και στη γράμμωση και σύσφιξη του σώματος.

Σε ποιες περιοχές είναι δυνατόν να εφαρμοστεί το μηχάνημα;

Οι θεραπείες με το Renasculpt FE60 μπορούν να εφαρμοστούν σχεδόν σε όλο το σώμα. Πιο συγκεκριμένα, οι περιοχές που στοχεύουμε κυρίως με το μηχάνημα είναι:

  • Μπράτσα
  • Κοιλιά
  • Γλουτοί
  • Μηροί
  • Γόνατα
  • Γάμπες

Εφαρμογές Renasculpt FE60 στο δερματολογικό ιατρείο της Μαρίας Τσικελούδη

Η Μαρία Τσικελούδη είναι δερματολόγος στη Θεσσαλονίκη. Το ιατρείο της είναι εξοπλισμένο με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα Renasculpt FE60 για ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες. Το μηχάνημα διαθέτει 5 κεφαλές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, στοχεύοντας σε διαφορετικές περιοχές του σώματος. Παράλληλα, υπάρχει και μια extra κεφαλή που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της πυέλου, με σκοπό να βοηθήσει γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως η ακράτεια. Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας με τη δερματολόγο προκειμένου να μάθετε περισσότερα για το μηχάνημα και να απολαύσετε τα οφέλη του πριν από το καλοκαίρι.