Αν αναζητάς έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο να μειώσεις το λίπος σου αυξάνοντας παράλληλα τη μυϊκή μάζα χωρίς να καταφύγεις σε επεμβατικές μεθόδους, το Renasculpt είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Το υπερσύγχρονο μηχάνημα Renasculpt FE60 συνδυάζει τρεις τεχνολογίες σε μία, προσφέροντας τριπλά αποτελέσματα: σύσφιξη σώματος, μυϊκή ενδυνάμωση και μείωση λίπους.

Εφαρμόζεται σε διάφορα μέρη του σώματος, όπως μπράτσα, γάμπες, γλουτούς, κοιλιά, γόνατα και μηρούς.

Γιατί αξίζει να επιλέξεις το Renasculpt FE60;

Η θεραπεία σώματος με Renasculpt FE60 προσφέρει ποικίλα πλεονεκτήματα στους ασθενείς που στοχεύουν σε μυϊκή σύσφιξη και απώλεια λίπους. Αρχικά, 30 λεπτά μόλις στο μηχάνημα Renasculpt ισοδυναμούν με 5.5 σωματικής άσκησης, γεγονός που συμβάλλει στο να δεις άμεσες αλλαγές στο σώμα σου σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Στα θετικά του Renasculpt FE60 συγκαταλέγεται ακόμη ο μηδενικός χρόνος αποθεραπείας αφού οι συνεδρίες είναι ανώδυνες και δεν προκαλούν παρενέργειες, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες. Επιπλέον, δεν απαιτείται και κάποια προετοιμασία πριν από τη συνεδρία, ενώ θεραπείες διενεργούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή λύση που υπόσχεται εξαιρετικά αποτελέσματα γράμμωσης, απώλειας λίπους αλλά και μείωσης της κυτταρίτιδας, ενώ αποτελεί και εξαιρετική εναλλακτική για όσους θέλουν να αποφύγουν επίπονες και χρονοβόρες επεμβατικές θεραπείες.

Το ιατρείο της Μαρίας Τσικελούδη είναι εξοπλισμένο με το μηχάνημα Renasculpt FE60 και προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης 5 διαφορετικών κεφαλών, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα στοχεύοντας σε διαφορετικά σημεία του σώματος. Παράλληλα, η δερματολόγος Μαρία Τσικελούδη διαθέτει και επιπλέον κεφαλή για ενίσχυση της πυέλου και αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως η ακράτεια.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου προκειμένου να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη αυτού του υπερσύγχρονου μηχανήματος και να δεις τα αποτελέσματά του πάνω σου.