Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα χάνει τη φρεσκάδα και την ελαστικότητά του και σταδιακά αποκτά μια κουρασμένη όψη με ρυτίδες και σημάδια. Αν αισθάνεσαι το δέρμα σου χαλαρό και αφυδατωμένο χωρίς τη λάμψη και τη σφριγηλότητα που είχε, μια θεραπεία ενυδάτωσης είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Ένας από τους πλέον σύγχρονους, εύκολους και αποτελεσματικούς τρόπους που προσφέρει η Αισθητική Δερματολογία προκειμένου να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου είναι τα skin boosters.

Πρόκειται για ένος είδος μεσοθεραπείας και πιο συγκεκριμένα για μια τεχνική αναζωογόνησης του δέρματος με την οποία εγχέεται μια μικρή ποσότητα από υαλουρονικό οξύ στην επιδερμίδα με σκοπό τη διέγερση παραγωγής κολλαγόνου. Τα skin boosters είναι μια ενέσιμη αλλά ανώδυνη θεραπεία που χαρίζει βαθιά λάμψη και ενυδάτωση στο δέρμα. Είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε συνδυασμό και με άλλες θεραπείες, όπως υδροδερμοαπόξεση, peeling και fractional laser. Προσφέρει ένα πολύτιμο boost φρεσκάδας στην επιδερμίδα με σκοπό τη λείανση των λεπτών ρυτίδων, την αύξηση της απαλότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος αλλά και την ενίσχυση της ελαστικότητάς του.

Skin Boosters - Θεραπείες

Η θεραπεία μπορεί να διενεργηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ τα αποτελέσματά της διαρκούν περίπου 6-9 μήνες. Τώρα μάλιστα που οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν, τα skin boosters προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία να τονώσεις την επιδερμίδα σου, να φροντίσεις το κουρασμένο σου δέρμα και να αυξήσεις τα επίπεδα ενυδάτωσης που θα χαρίσουν λάμψη και ζωντάνια στο πρόσωπό σου.

Η Μαρία Τσικελούδη είναι έμπειρη δερματολόγος στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει πλούσια εμπειρία στη χρήση των skin boosters. Οι θεραπείες διενεργούνται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που εγγυάται γρήγορα και ασφαλή αποτελέσματα.

Επικοινώνησε σήμερα κιόλας με τη γιατρό προκειμένου να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τα οφέλη των skin boosters στην επιδερμίδα και να προετοιμάσεις το δέρμα σου για τις φετινές γιορτές.